Marja & Michiel Diepgravende gesprekken

Duurzame inzetbaarheid op het werk is een ingewikkeld vraagstuk. Veranderingen gaan razendsnel, je moet langer doorwerken, persoonlijke kwesties sijpelen door op de werkvloer. Hoe blijf je als werknemer aangehaakt en in balans?

Wij, Marja Havermans en Michiel Elands, bieden je diepgravende gesprekken aan om samen met jou op zoek te gaan naar je belangrijkste waarden en drijfveren. We gebruiken de socratische gespreksmethode om de kennis die in jezelf zit naar boven te halen. Kennis die ervoor zorgt dat je beter in balans bent, gemotiveerd en in staat om dat wat je parten speelt zelf het hoofd te bieden. 

Je mag met elke vraag bij ons komen, ook als die vraag niet direct met je werk heeft te maken. Je mag ook zonder concrete vraag of doel komen. Vragen ontstaan tijdens de gesprekken vanzelf. De ervaring heeft ons geleerd dat na zes tot acht diepgravende gesprekken als vanzelf nieuwe perspectieven aan het licht komen.

Wij zijn onafhankelijk en onze gesprekken zijn vertrouwelijk en persoonlijk. Je kiest zelf met wie van ons je in gesprek wil. En wie je ook kiest: je begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om samen in te schatten of een serie gesprekken voor jou vruchten af zal werpen.


Marja (62 jaar) is filosoof en begeleidt gesprekken in allerlei  vormen. Ze biedt een luisterend oor, stelt vragen, laat ook jou vragen formuleren en denkt met je mee. Altijd gaat het om samen onderzoeken, denkpatronen ontwarren en zoeken naar de wijsheid om het juiste te kunnen doen. Bel 06 4925 5638 of mail naar marjahavermans@gmail.com.

Michiel (42 jaar) voert als ervaren journalist bijna dagelijks een-op-een-gesprekken. Met open vizier weet hij snel tot de kern van de zaak te komen. Hij luistert aandachtig naar wat je zegt en kijkt naar jouw lichaamstaal. Michiel verdiept zich al jaren in de filosofie. Hij blijft - ondanks zijn vele reizen - een rasechte Brabander. Bel 06 2826 9592 of mail naar Michielelands@hotmail.com.